Acest website foloseste cookies pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Cum platesc?

Plata online prin card bancar
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, cameleonia.ro foloseste sistemul securizat de plăți online de la PlatiOnline.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Pentru platile cu cardul bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului platitor cu numele PO cameleonia.ro.

Plata prin transfer bancar

Daca clientul prefera aceasta modalitate de plata, i se transmite o factura proforma si poate plati prin transfer bancar. Comanda incepe sa fie pregatita in momentul in care banii au intrat in contul Sogardi Consulting SRL (proprietarul site-ului www.cameleonia.ro) 

Ramburs
Daca nu sunteti posesorul unui card bancar sau nu doriti sa platiti prin card bancar, puteti  plati comenzile dumneavoastra ramburs la curierul care efectueaza livrarea.

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor:
www.anpc.gov.ro - Telefon gratuit info consumator: 021-9551.
Solutionarea online a litigiilor