Acest website foloseste cookies pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Confidentialitate

Sogardi Consulting S.R.L. a inceput procedura pentru a fi inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, avand numar provizoriu 29903, din data de 11.12.2015.

Sogardi Consulting S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Sogardi Consulting S.R.L. garanteaza securitatea  si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Sogardi Consulting S.R.L. pentur a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sogardi Consulting S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea facturilor fiscale. Refuzul Dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa de email office@cameleonia.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele dintre datele despre Dumneavoastara sunt incorecte, va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp posibil.

Sogardi Consulting S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci cand este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de Sogardi Consulting S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

Sogardi Consulting S.R.L. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Sogardi Consultings S.R.L. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care acesta pagina  web face trimitere.

Sogardi Consulting S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.cameleonia.ro, cu exceptia detinatorului sau legal, Sogardi Consulting S.R.L., fara acordul prealabil al Sogardi Consulting S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca Sogardi Consulting S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
Sogardi Consulting S.R.L. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu listele de emailing ale clientilor sai.

Sogardi Consultings S.R.L. solicita nume, adrese de email, numere de telefon, date de la clientii sai, in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi communicate pe site-ul www.cameleonia.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor:
www.anpc.gov.ro - Telefon gratuit info consumator: 021-9551.
Solutionarea online a litigiilor