Acest website foloseste cookies pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
cosul
meu
Contul
meu
Produse

Cameleonia la conferinta "Equal Design - Architecture for All"

publicat in: Noutati // publicat pe: 05.12.2014

Evenimentul isi propune dezbaterea accesibilitatii spatiului arhitectural, invitand la expunere specialistii in domeniu, cercetatori, asociatii de profil si studenti.

Initiatorii acestei conferinte sunt asist.dr.arh. Oana Diaconescu si asis.dr.arh. Daniel N. Armenciu, in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" si FIABA Romania - Fondul Italian pentru Anularea Barierelor Arhitecturale.

In cadrul lui, Cameleonia va sustine o prezentare despre ceramica pictata manual in viziunea Equal Design.
Cu aceasta ocazie se va lansa si concursul dedicat studentilor si tinerilor absolventi ai promotiei 2014 din Romania. Tema va propune accesibilizarea unui spatiu public din Bucuresti, care in prezent nu poate fi folosit de catre toate persoanele, fara discriminari. Castigatorii vor primi trofee din ceramica picatata manual de catre mesteri artizani din Spania, oferite de catre Cameleonia.

Programul conferintei este aici.

"Arhitectura pentru toti" reprezinta o preocupare a specialistilor si a investitorilor pentru configurarea spatiilor arhitecturale. In societatea contemporana se promoveaza drepturile omului si se discuta despre egalitatea intre sexe, varste, ranguri sociale, dar nu si despre o egalitate adusa la o scara a concretului: accesibilitatea tuturor, in toate spatiile. Din aceasta perspectiva, individul se diferentiaza fata de semenul sau prin raportul pe care il detine cu spatiul arhitectural.

Accesibilitatea reprezinta nu doar o problema asociata dotarii unei constructii, ci o exigenta de proiectare, care se adreseaza oricarei noi interventii pe edificii existente sau noi. In acest context, schimbarea paradigmei reprezinta o necesitate  de natura sustenabila esentiala pentru implementarea unor modele care, in timp, sa primeasca valoare de normalitate.

Cameleonia la conferinta
Povestea Cameleonia
Acest proiect s-a nascut din dorinta de a adauga culoare si optimism in viata noastra.

Precum un cameleon gaseste o culoare pentru fiecare situatie in care se afla, astfel incat reuseste sa se integreze perfect in peisaj, la fel dorim sa oferim produse pentru orice stil de viata, varsta si pentru orice preferinta a ambientului.

Cameleonia este un taram al culorilor, unde cei care ii aloca timp sa il exploreze ajung la experiente de neuitat.

Ne angajam sa va surprindem cu produse pentru decoratiuni si lifestyle care, prin desgn, stil si calitate, sa aduca fiecaruia dintre noi elementul unic ce ne identifica si ne reprezinta.
înregistrează-te

Inscrieti-va la newsletterul nostru!

Pentru a putea primi pe email invitatii la evenimentele organizate de noi si pentru a afla primul ultimele noutati si tendinte, va rugam sa completati campurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Cameleonia
designed by headstart.ro
Nou
Ceas dama Worwit Bombay White
Cod WOR756
Produsul va fi livrat în aproximativ 30 zile lucratoare.
Pret 175,00 Lei
Produsul va fi livrat în aproximativ 30 zile lucratoare.
Nou
Ceas Worwit Star Dark Blue
Cod WOR810
Produsul va fi livrat în aproximativ 30 zile lucratoare.
Pret 147,00 Lei
Produsul va fi livrat în aproximativ 30 zile lucratoare.
Nou
Ceas Worwit Runner White
Cod WOR942
Produsul va fi livrat în aproximativ 30 zile lucratoare.
Pret 179,00 Lei
Produsul va fi livrat în aproximativ 30 zile lucratoare.

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor:
www.anpc.gov.ro - Telefon gratuit info consumator: 021-9551.
Solutionarea online a litigiilor